?

Log in

No account? Create an account

Kesälomakin alkaa toimia

« previous entry |
Jun. 9th, 2009 | 04:48 pm

Blogi on jälleen ollut pitkään vaiti. Päivitysväsymykseni on luullakseni osa laajempaa apatiaa, joka tällä hetkellä pitää monia kirjoittajia pihdeissään. Kun kaverit eivät postaile, on itsellekin helpompaa jättää kuulumiset kertomatta. Toisaalta on aina hyvä, että ihmisillä on sitä kovasti peräänkuulutettua parempaa tekemistä. Ei kesällä varsinkaan kuulu datailla.

Toinen syy verkkohiljaisuuteeni on ollut se, että olen odottanut asioiden selkiytymistä. Olen tehnyt tässä kuukauden aikana vaikka mitä, esimerkiksi käynyt Münchenissä olustelemassa, mutta epävarmuus kesästä on estänyt kokonaisvaltaisen entryn kirjoittamista. Nyt on sitten vähitellen käynyt selväksi, että olen kesän pääosin Porissa, ilman töitä. Valinta oli todella hankala. Helsingissä olisi voinut käydä vähän duunissa ja kuluttaa rahat saman tien vuokraan ja tissutteluun kavereiden kanssa. Ihan kivaa sekin, mutta jostain syystä ei inspannut tarpeeksi. Olisi ehkä kannattanut, koska nyt joudun keksimään ihan oikeaa tekemistä.

No, kun asioita jaksaa vähän miettiä, sitä aina tajuaa, että oikeastaan tarvitsisi taas vähintään kolme kesälomaa putkeen. Minua ei nimittäin tarvitse kahdesti käskeä keksimään turhaa puuhasteltavaa. Olen jo tämän reilun viikon aikana:
-Sairastunut normaalia vakavampaan liikunta-addiktioon.
-Pääsemässä taas hyvään, päivittäiseen soittorutiiniin kiinni
-Ryhtynyt Spotify-käyttäjäksi
-Aloittanut kesäautoprojektin (oikeat korjaushommat on kyllä ulkoistettu)
-Aloittanut kandintutkielman pohdiskelun ja kirjallisuuden lukemisen.
-Aloittanut Fallout 3:n pelaamisen ja jo nyt peruuttamattomasti koukussa
-Luuhannut wanhojen kavereiden kanssa, joista suurin osa on mukavasti Porissa kesätöissä.
-Ahminut kiinnostavia leffoja & kirjoja jokaisessa liikenevässä välissä

Kaiken huipuksi päätin vihdoin kokeilla siipiäni musiikkiblogistina. Tulen tuputtamaan diggailemaani tavaraa osoitteessa http://insearchofthegroove.blogspot.com/. Toivottavasti hieman tiuhempaan tahtiin ja suuremmalle yleisölle kuin täällä. Yritän kanavoida kirjalliset ambitioni jatkossa tuon nimihirviön suojiin ja siirtää näitä sepustuksia aavistuksen ihmisläheisempään suuntaan.

Jotta hyvää kesää vain kaikille! Tämä lomalainen lähtee nyt Huntersiin parille Hoegaardenille.

Link | Leave a comment |

Comments {1}

tcxpfydt pblr

from: anonymous
date: Jan. 17th, 2011 03:31 pm (UTC)
Link

ruhk nmxqe miasporn (http://www.miasporn.com) bcmges f fk r gbp

Reply | Thread